2022 - Nyt år og nye projekter

 

Nyt år

Så stod der pludselig 2022 på kalenderen. Jeg synes altid, at der er noget fantastisk ved at gå ind i et nyt år. Jeg ved jo godt, at man ikke starter forfra sådan rigtigt, men på en eller anden måde, er tavlen vasket ren, og alle muligheder ligger (i hvert fald i teorien) åbne.

Jeg har for første gang i virkelig lang tid sådan rigtig holdt ferie fra både symaskinen, sociale medier, hjemmesideopdatering og alt det andet der nu engang er en del af det at være solo-selvstændig. 

Nye planer for 2022

Jeg har virkelig mange (måske endda for mange) planer for det nye år.

Jeg vil bl.a. gerne fokusere mere på at udgive symønstre og vejledninger til flere af mine modeller. Planen er, at de skal være lette at gå til, og ikke mindst enkle at sy, dog med mulighed for at variere eller "hacke" udtrykket til at matche ens egen stil og ikke mindst syfærdigheder.

Derudover, er det min ambition at dele lidt små tips og tricks til at sy her på denne nye del af hjemmesiden "bloggen" i mangel på et bedre ord.

Jeg håber, at du har lyst til at følge med! Kom meget gerne med kommentarer eller ris/ros så jeg kan tilpasse mit indhold til rent faktisk at være relevant for dem der gider læse med. 

Indsend en kommentar